Gewrichtsproblemen bij je kat? Dit is hoe Petlando helpt

Door Admin jun28,2022

Heb je een kat die last heeft van gewrichtsproblemen? Petlando kan helpen! Dit bedrijf maakt namelijk orthopedische manden en kussens voor katten die helpen zich comfortabeler te voelen. Ook wordt zo de pijn veroorzaakt door gewrichtsproblemen vermindert. Zo helpen de producten van Petlando je kat om een comfortabel leven te leiden. In deze blog bespreken we daarom de oorzaken van gewrichtsproblemen bij katten en hoe Petlando kan helpen.

Gewrichtsproblemen en Petlando

Het meest voorkomende gewrichtsprobleem bij zowel katten als honden is artrose. Aan de oorzaak hiervan kan men helaas niet veel doen, dit ontstaat namelijk tijdens de ouderdom. Andere soorten gewrichtsproblemen bij katten zijn problemen met de knieschijven of als gevolg van een ongeluk. Ook katten met overgewicht kunnen last krijgen van gewichtsproblemen. Alhoewel de meeste gewichtsproblemen bij katten, behalve als de oorzaak overgewicht is, niet verholpen kunnen worden, kan er dankzij Petlando wel wat gedaan worden aan het comfort van je kat.

Orthopedische kussens van Petlando

Zoals we al eerder zeiden, ontwerpt het bedrijf Petlando orthopedische kussens en manden voor katten en honden. Deze kussens zorgen ervoor dat je kat minder last heeft van zijn of haar gewrichten en zo ondanks alles een comfortabeler leven kan leiden. Wat de kussens van Petlando zo speciaal maken, is namelijk dat ze het gewicht van je kat verdelen over het hele kussen. Zo worden bepaalde gewrichten waar je kat al last van had ontzien van de meeste druk.

Petlando en andere maatregelen

Naast de orthopedische kussens van Petlando, zijn er gelukkig nog een aantal andere maatregelen die je kunt nemen om je kat zoveel mogelijk te helpen. Een hiervan bijvoorbeeld is door je kat op dieet te zetten als hij of zij last heeft van overgewicht om zo de gewrichten te ontzien. Andere maatregelen zijn andere voeding of voedingssupplementen die zich focussen op vitaminen en mineralen die goed zijn voor de gewrichten. Naast de kussens van Petlando kun je tenslotte nog zorgen dat je vloer in huis niet te glad is. Zo kun je een kleed voor je kat neerleggen zodat hij of zij meer grip heeft wat helpt bij gewrichtspijn.

Manden en kussens van Petlando kopen

Een kat met gewrichtspijn kun je dus het beste helpen door deze af te laten vallen als dat nodig is en door aanvullende voeding te geven die zich focust op de gewrichten. Dankzij de manden, kussens en matten van Petlando kan je kat ook comfortabel rusten zonder last te hebben van zijn of haar gewrichten. Nu weet je precies hoe Petlando kan helpen bij gewrichtsproblemen van je kat!

 

Related Post