Dierenverzekering vergelijken voor katten: het loont echt! 

Door Admin dec10,2020

Halsbandje? Check. Goede eet- en drinkbakjes? Check. Een reismand? Check. Leuke speeltjes? Check. Goede voeding? Check. Als je een kat gaat kopen, is er een aantal dingen waar je rekening mee wil houden. Maar heb je eigenlijk al gedacht aan een dierenverzekering? Online kun je eenvoudig een dierenverzekering vergelijken, zodat je er zeker van bent dat je niet teveel betaalt! 

In dit artikel lees je waarom je een dierenverzekering zou moeten afsluiten en waarom dit echt loont! 

Waarom een kattenverzekering?  

Net als bij mensen kun je voor een kat een kattenverzekering afsluiten. Hiermee verzeker je je tegen hoge medische kosten. Denk aan vaccinaties, maar ook aan operaties, medicijnen, fysiotherapie en gebitsreiniging. Die kosten kunnen namelijk flink oplopen. Als je een dierenverzekering afsluit, betaal je maandelijks een kleine premie, maar ben je verzekerd als er iets met je kat is. 

Een kattenverzekering hoeft niet duur te zijn. Bij verzekeraars zoals Ohra of Aegon kun je al een kattenverzekering voor iets meer dan een tientje afsluiten. Net zo duur als je Netflix abonnement. En wij kunnen je garanderen: je hebt er net zoveel plezier van. Zeker als de gezondheid van je kat achteruit gaat. 

De premie van een dierenverzekering

De premie van een verzekering voor je kat is een stuk lager dan bij onze zorgverzekering. Gelukkig maar, want je wil je kat het allerbeste geven. De premie van een dierenverzekering bestaat uit een aantal lagen. Uiteraard begint het ook hier bij een basispremie. Daar bovenop komt het eigen risico. Soms is dit een percentage van de totale premie, soms is het een vaste prijs. En mocht je je nog extra willen verzekeren, dan heb je ook voor huisdieren aanvullende verzekeringen. Je kunt het dus zo goedkoop of duur maken als je zelf wil! 

Related Post